Nové kurzy v semestru podzim 2024

Zavřít

Contemporary dance a přirozený tanec & jóga a relaxace

Rezervovat místo

radost a vitalita v těle

podzim 16. 9. 2024–28. 1. 2025

O akci

Kurzy od 16. září 2024 do 28. ledna 2025

Kurz Contemporary dance a přirozený tanec I. – začátečníci a mírně pokročilí (obsazeno)
pondělí 9:30—11:00 H 

Kurz Contemporary dance a přirozený tanec II. – středně pokročilí (obsazeno)
úterý  17:00—18:30 H

Kurz Contemporary dance a přirozený tanec III. – začátečníci a mírně pokročilí
čtvrtek 9:45—11:30 H (obsazeno)

Kurz Jóga a relaxace – všechny pokročilosti (obsazeno)


úterý  18:45—20:15 H 

Pro přihlášení do kurzu si rozklikněte daný kurz.
Všechny kurzy probíhají ve studiu Yoga iD, Poštovská 3, Brno

🌷Pokud už je kurz zaplněn a nenašli jste v něm pro sebe volné místo, i přesto mi napište, že máte zájem u mě tančit nebo cvičit jógu. Může se stát, že se nějaké místo z důvodu nemoci apod. uvolní. Pokud o Vás budu vědět, můžu se Vám v takovém případě ozvat a místo Vám nabídnout. 

Mé kurzy tance a jógy jsou tu pro všechny, kteří se chtějí hýbat, věnovat čas sobě, zlepšit fyzickou kondici, umět se uvolnit a cítit se v těle dobře. Technika, zdravé principy pohybu a kvality jako odvaha, síla a vytrvalost jsou také důležitou součástí mého přístupu k práci s tělem stejně jako jemnost, vnímavost, schopnost se v těle a v mysli uvolnit a zklidnit. Tančíme a cvičíme, abychom se cítili dobře, abychom měli z pohybu radost, abychom opečovali svoje fyzické i psychické zdraví.

O Contemporary dance

Více o contemporary dance.
Více o mých lekcích jógy.

Letos je to 22 let, od doby, kdy jsem začala pravidelně učit. Protančili jsme s mnoha studenty tisíce hodin při taneční improvizaci. Vytvořila jsem za tu dobu stovky tanečních vazeb. Potkala jsem spoustu úžasných studentů, s mnoha z nich jsme dlouholetí přátelé. Vnímám vás pozorně. Je pro velmi důležité, abyste se na mých lekcích cítili dobře a příjemně. Tanec, jóga, aromarelaxace a spoustu dalších technik jsou v tom pro mne dobrými pomocníky.

Uvolněné tělo je svobodné tělo

Tanec přináší vitalitu

Mé lekce tance vycházejí z contemporary dance, moderního tance a release dance, jsou živelné, poetické, často inspirované dynamickými projevy přírody. Jsou otevřeny naprosto všem, jsou zbaveny požadavků na věk či předešlou taneční zkušenost, začít tančit může opravdu každý a kdykoliv. Naučíme se jednoduché pohyby a pohybové sekvence, které aktivují a zahřejí svaly těla, uvedou do pohybu klouby, přivedou pozornost k dechu a tělu.

Osvoboďte se od studu

Na lekci vás provedu také taneční improvizací, při které se můžete zatančit podle své chuti a potřeb. Právě improvizace může být prvním krokem, jak být schopen / schopna si zatančit sám/sama doma bez závislosti na krocích či choreografii. Naučíte se nebát a nestydět se při tanci. Naučíte se, jak využívat svou představivost, emocionalitu jako zdroj pro svůj vlastní pohyb a budete mít dostatek prostoru i k vlastnímu vyjádření.

 

Těším se na vás

Dash

Přidej se k nám Zjistit více